**wild river** Ulizica
Number of posts : 711 Age : 30 Lokacija : $arajewo,f0rum Razred : bila VIII 3 sad prwi srednje Hobi: : skate board,net,msn,;) Registration date : 2008-06-02
| Subject: Maturski rastanak Sun Jun 08, 2008 2:13 pm | |
| Nakon owog hladnog i kishowitog jutra jedna pjesma koja sve govori...
Jednom odletjece ptice ulice nase ostace bez sunca covjek ispratice zenu dugo na vjetru jos stajace sam
Jednom odlazi svako putem svog zivota na rastanku samo srce kaze ja cu se vratiti
A sad adio, a sad adio i ko zna gdje, i ko zna kad a sad adio, a sad adio i ko zna gdje, i ko zna kad
Gledam nepoznata lica svaki taj covjek ja bih mog'o biti gledam, ljube se i placu putuju sa nadom, ja odlazim sam
Gledam oci djecaku vraca se djetinjstvo ugasena svjetla na peronu takva si mladosti
Gledam jer zelim sve da pamtim nebo, kamen i ptice u letu gledam i kad zatvorim oci bicemo zajedno u dalekom svetu
Beskrajne ravnice gledam pozdravljam te,generacijo,generacijo moja ti ces me cekati, jedina ti.
Oliver Dragojevic | |
|
BL!TZ On the good way
Number of posts : 294 Age : 30 Lokacija : Zenica Razred : VIII-1 Hobi: : breakedance :D Registration date : 2008-06-04
| Subject: Re: Maturski rastanak Mon Jun 09, 2008 4:09 pm | |
| hahaha...i mi smo to pjevali putem kad smo izashli iz hotela xD | |
|
**wild river** Ulizica
Number of posts : 711 Age : 30 Lokacija : $arajewo,f0rum Razred : bila VIII 3 sad prwi srednje Hobi: : skate board,net,msn,;) Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Maturski rastanak Tue Jun 10, 2008 1:45 pm | |
| - BL!TZ wrote:
- hahaha...i mi smo to pjevali putem kad smo izashli iz hotela xD
=) | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Maturski rastanak | |
| |
|