**wild river** Ulizica
Number of posts : 711 Age : 30 Lokacija : $arajewo,f0rum Razred : bila VIII 3 sad prwi srednje Hobi: : skate board,net,msn,;) Registration date : 2008-06-02
| Subject: Kako wam je bilo na maturi? Sat Jun 07, 2008 2:01 am | |
| Ewo owdje pisite kako wam je bilo na maturi...Meni xtra,plesala sam,smijala se...i takooo...Ma meni ja bilo prawo dobrooo....Ajd ostawite mi koji post kako wam je bilo,al swi!!!! | |
|
$moki Prvačić
Number of posts : 18 Age : 31 Lokacija : sarajevo XD Razred : VIII3 ...BiLa NeKaD... Registration date : 2008-06-03
| Subject: Re: Kako wam je bilo na maturi? Sat Jun 07, 2008 1:34 pm | |
| ...matura je bila predobra...Svi su bili lijepi,svi su blistali...zao mi je sto se rastajemo to je bila nasa posljednja vece zajedno,ali se nadam da cemo se i dalje druziti...I love you all... | |
|
lePtiRicH Medorator (:
Number of posts : 41 Age : 30 Lokacija : raYvoSa Razred : Viii1 Hobi: : jebach Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Kako wam je bilo na maturi? Mon Jun 09, 2008 2:16 am | |
| Maturaaaa zakon....svi smo prelijepi bili sem jedne necu navodti al na sta je licila ....al nevazno vaznoje da smo se mi proveli ko ljudi ....extra nam bilo.... MMB<3...3 razz po 20 ucenika <3 ! ! | |
|
BL!TZ On the good way
Number of posts : 294 Age : 30 Lokacija : Zenica Razred : VIII-1 Hobi: : breakedance :D Registration date : 2008-06-04
| Subject: Re: Kako wam je bilo na maturi? Mon Jun 09, 2008 4:08 pm | |
| nisam vam ni doshla...jer vidjela sam kako je na maturi,vechinom raja naruche djigere i ozhezhi...jebo te to,meni bezze skroooz xD | |
|
**wild river** Ulizica
Number of posts : 711 Age : 30 Lokacija : $arajewo,f0rum Razred : bila VIII 3 sad prwi srednje Hobi: : skate board,net,msn,;) Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Kako wam je bilo na maturi? Tue Jun 10, 2008 1:47 pm | |
| - BL!TZ wrote:
- nisam vam ni doshla...jer vidjela sam kako je na maturi,vechinom raja naruche djigere i ozhezhi...jebo te to,meni bezze skroooz xD
joj jbt oni koji su doshli na maturu samo da bi jeli i pili e to je onda pravo SRANJE. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Kako wam je bilo na maturi? | |
| |
|