| Xkurzijaaa | |
|
|
Author | Message |
---|
**wild river** Ulizica
Number of posts : 711 Age : 30 Lokacija : $arajewo,f0rum Razred : bila VIII 3 sad prwi srednje Hobi: : skate board,net,msn,;) Registration date : 2008-06-02
| Subject: Xkurzijaaa Fri Jun 06, 2008 12:32 am | |
| Owdje cete pisat kako ste se proweli na ekskurziji,sha wam je ostalo u pamcenju,cega cete se rado sjecati,kad wam je bilo najbolje dok ste bili na ekskurziji!! | |
|
| |
lePtiRicH Medorator (:
Number of posts : 41 Age : 30 Lokacija : raYvoSa Razred : Viii1 Hobi: : jebach Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Xkurzijaaa Fri Jun 06, 2008 12:32 am | |
| Vala nako nam je bilo.... | |
|
| |
Tare One and only
Number of posts : 24 Age : 30 Lokacija : Rajvosa Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Xkurzijaaa Fri Jun 06, 2008 10:42 am | |
| Meni je najbolje bilo u Rajvosa | |
|
| |
**wild river** Ulizica
Number of posts : 711 Age : 30 Lokacija : $arajewo,f0rum Razred : bila VIII 3 sad prwi srednje Hobi: : skate board,net,msn,;) Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Xkurzijaaa Fri Jun 06, 2008 12:16 pm | |
| Meni je bilo prawo dobro na xkurziji fkt xtra... | |
|
| |
BL!TZ On the good way
Number of posts : 294 Age : 30 Lokacija : Zenica Razred : VIII-1 Hobi: : breakedance :D Registration date : 2008-06-04
| Subject: Re: Xkurzijaaa Fri Jun 06, 2008 1:59 pm | |
| meni je bilo preeepreeloodo i nezaboravno na ex-u iako nisam ishla s vama xD...a ostalo mi je u pamchenju kad je Emira jednu noch mjesecharila,pa otishla dole do plazhe,pa je ja i Amina trazhile xD...a inache smo svaku noch bjezhale kroz prozor onaj visoki u wc-u al s druge strane gdje nas razredna neche primjetit xD...pa smo se na krstarenju zamalo prevrnuli kako smo sijekli valove,uglavnom svi smo mokri izashli hahahaha...ma fkt nikad nechu zaboravit ex :D:D:D:D:D:D:D | |
|
| |
MYA Not Cool Enough
Number of posts : 135 Age : 31 Lokacija : Sarajevo Razred : drugi Hobi: : tkd Registration date : 2008-06-04
| Subject: Re: Xkurzijaaa Fri Jun 06, 2008 3:44 pm | |
| vala mi i nije bilo nesh prejako na exu .. dobro je bilo kad smo bjezali razrednoj da nocimo kod drugih i takk ... mah bilo je raskida ko nikad i takk...samo plac po citave dane preglupo bilo | |
|
| |
**wild river** Ulizica
| |
| |
EmO princeSs =) Prvačić
Number of posts : 10 Age : 30 Lokacija : hmp....Far awaY =) bll Razred : VIII1 biLa xDD Hobi: : crtanje...pLess i takk xDD Registration date : 2008-06-02
| Subject: xkurzijaaa Wed Jun 11, 2008 12:42 pm | |
| wakk...sht0 se tiche eX....biLoO je predobro.... ...sha nechu zaborawitt??....pa nezz....mozda onoo kad je Edin ...Adnu prebaciwo preko baLkona ...a ja je wamO hwataLa...da ih ne bi HaLida uhwatiLa...IL´kad je hanna zaspaLa ....swi misLiLi da je umrLa xDDDD.... sha ja znam...ugL.biLo je finOoo=) | |
|
| |
**wild river** Ulizica
| Subject: Re: Xkurzijaaa Wed Jun 11, 2008 5:14 pm | |
| - EmO princeSs =) wrote:
- wakk...sht0 se tiche eX....biLoO je predobro....
...sha nechu zaborawitt??....pa nezz....mozda onoo kad je Edin ...Adnu prebaciwo preko baLkona ...a ja je wamO hwataLa...da ih ne bi HaLida uhwatiLa...IL´kad je hanna zaspaLa ....swi misLiLi da je umrLa xDDDD.... sha ja znam...ugL.biLo je finOoo=) Ni ja to za Hannu necu zaboraviti.Kad je Minja ushla u sobu ja i $eve smo lakirale nokte,znale smo da se nece ubit(ili da se nije ni namjeravala ubiti). Haha.Ja necu zaboravit one vibracije koje su se chule oko 1h po noci.Znam samo da smo nas tri gubila zivce zbog vibracija. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Xkurzijaaa | |
| |
|
| |
| Xkurzijaaa | |
|