| Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? | |
|
+4minja_legenda **wild river** Dolly OrdinarY girL x) 8 posters |
|
Author | Message |
---|
OrdinarY girL x) Zvijezda razreda
Number of posts : 561 Age : 31 Lokacija : s0mewhere far awaY xDD Registration date : 2008-06-02
| Subject: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Mon Jun 02, 2008 6:23 pm | |
| ewO Owdje pishite sta wam se danas deShawaLo i shta ima nOwO kOd was....
ma beZze...niSha spesL... ishLa dO shkOLe..biLa wani sa aneLom,adnOm, azrOm aLnom, amnOm , denisOm...xD | |
|
| |
Dolly Unique
Number of posts : 82 Age : 30 Lokacija : Ispred monitora Razred : VIII 2 Hobi: : Lutanje Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Mon Jun 02, 2008 8:31 pm | |
| Ja se mučim cjeli dan oko vas jer 99% vas nikada nije bilo na forumu (: | |
|
| |
**wild river** Ulizica
Number of posts : 711 Age : 30 Lokacija : $arajewo,f0rum Razred : bila VIII 3 sad prwi srednje Hobi: : skate board,net,msn,;) Registration date : 2008-06-02
| |
| |
minja_legenda Something
Number of posts : 62 Age : 30 Lokacija : sarajevo Razred : viii3 Hobi: : na zavidnom nivou Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Tue Jun 03, 2008 9:27 pm | |
| neira hvala ti sto se mucis oko nas...mi to cijenimo.... ja sam dan provela beze....setala po gradu,gledala TV.... | |
|
| |
Number of posts : 561 Age : 31 Lokacija : s0mewhere far awaY xDD Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Tue Jun 03, 2008 10:15 pm | |
| danas...poLa dana prOweLa na OwOm fOrumu..i msn....a Onda ishLa sa AlmicOm nesh kOpiraLe....pa Onda biLA wani....i et.....sad Opet na fOrumu i msn-u... | |
|
| |
**wild river** Ulizica
Number of posts : 711 Age : 30 Lokacija : $arajewo,f0rum Razred : bila VIII 3 sad prwi srednje Hobi: : skate board,net,msn,;) Registration date : 2008-06-02
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Wed Jun 04, 2008 11:02 am | |
| Zasad sam se samo probudila...izwela psa u shetnju...sjela za komp i pisala postowe i teme...waljda iz dosade...namjerawam ici doruchkowati,bilo bi danas pozeljno da nadjem neku zanimaciju,da se ne ubijam od dosade...ii tako,jawim wam nakon shto prodje barem pola dana shta sam radila...ki$$ | |
|
| |
| |
| |
MYA Not Cool Enough
Number of posts : 135 Age : 31 Lokacija : Sarajevo Razred : drugi Hobi: : tkd Registration date : 2008-06-04
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Wed Jun 04, 2008 4:36 pm | |
| novo ne mogu ipricat jer neznate ni strao bila u skoli imala 3 casa dosadjivala se odo veceras na trening treniram tae kwon do i ett to je to ugl. | |
|
| |
**wild river** Ulizica
| |
| |
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Wed Jun 04, 2008 9:10 pm | |
| biLa u gradu...kupiLa neshtO za maturu.... kad sam dOshLa kuchi jeLa sLadOLed...x) i neshtO maLoO wjezhbaLa matish za prijemni...sad dOshLa maLoO na fOrum i OdOh wani...xD | |
|
| |
BL!TZ On the good way
Number of posts : 294 Age : 30 Lokacija : Zenica Razred : VIII-1 Hobi: : breakedance :D Registration date : 2008-06-04
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Wed Jun 04, 2008 11:44 pm | |
| cijeli dan provela s Emirom...gledale nakav horor,pa malo napolje,pa opet chiku,pa opet vecheras bile u gradu i ett... | |
|
| |
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Wed Jun 04, 2008 11:53 pm | |
| - OrdinarY girL x) wrote:
- biLa u gradu...kupiLa neshtO za maturu....
kad sam dOshLa kuchi jeLa sLadOLed...x) i neshtO maLoO wjezhbaLa matish za prijemni...sad dOshLa maLoO na fOrum i OdOh wani...xD biLa wani..zezaLa se s rajOm...i et...x) | |
|
| |
BL!TZ On the good way
Number of posts : 294 Age : 30 Lokacija : Zenica Razred : VIII-1 Hobi: : breakedance :D Registration date : 2008-06-04
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Wed Jun 04, 2008 11:57 pm | |
- OrdinarY girL x) wrote:
- biLa u gradu...kupiLa neshtO za maturu....
kad sam dOshLa kuchi jeLa sLadOLed...x) i neshtO maLoO wjezhbaLa matish za prijemni...sad dOshLa maLoO na fOrum i OdOh wani...xD
biLa wani..zezaLa se s rajOm...i et...x) a ja budale sama sebe citira xD...zezza hoche to kad ti je dosadno )) | |
|
| |
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Wed Jun 04, 2008 11:58 pm | |
| pa tO da se zna shta sam radiLa.....pa swe spOjiLa....xD | |
|
| |
BL!TZ On the good way
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 12:01 am | |
| axa...hahaha | |
|
| |
**wild river** Ulizica
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 1:05 am | |
| heeh,ja sam pila kafu,pa onda capuchino,pa sam izashla wani s psom,pa malo bila na msn-u,razmisljala o tome kako bi trebala da uchim biologiju za prijemni nesh mi mrsko a neam pojma nijednu lekciju... | |
|
| |
BL!TZ On the good way
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 1:33 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 1:34 am | |
| a kOju chesh skoLu,pa nema prijemnOg? | |
|
| |
BL!TZ On the good way
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 1:54 am | |
- a kOju chesh skoLu,pa nema prijemnOg?
ma KŠC gimnaziju...al ovdje u Zenici su prijemni ukinuti prije 2 godine :D | |
|
| |
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 1:55 am | |
| heh...bLagO se tebi.....ja mOram pOlagati prijemni...x/ x( | |
|
| |
BL!TZ On the good way
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 1:55 am | |
- heh...bLagO se tebi.....ja mOram pOlagati prijemni...x/ x(
ne bih vam bila u kozhi nikako hahaha | |
|
| |
**wild river** Ulizica
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 2:13 pm | |
| Ne bi ni ja sama sebi...a blago se i emiru ni on nece polagat prijemni(ali i da mora polozio bi ga s 10 bodowa)...Ja bih samo trebala uchit biologiju ostalo swe znam jako dobro.
Danas me bolio stomak prawo u 6h ujutru me zabolio-to moze samo mene.Cijelu noc nisam spawala al zato nakon shto me prestao stomak spawala sam 2h...dowoljno.Ishla sam u kupowinu et tako. | |
|
| |
BL!TZ On the good way
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 2:40 pm | |
| - **wild river** wrote:
- Ne bi ni ja sama sebi...a blago se i emiru ni on nece polagat prijemni(ali i da mora polozio bi ga s 10 bodowa)...Ja bih samo trebala uchit biologiju ostalo swe znam jako dobro.
Danas me bolio stomak prawo u 6h ujutru me zabolio-to moze samo mene.Cijelu noc nisam spawala al zato nakon shto me prestao stomak spawala sam 2h...dowoljno.Ishla sam u kupowinu et tako. chuuuj...a sho on ne mora polagat? | |
|
| |
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 2:45 pm | |
| - BL!TZ wrote:
- **wild river** wrote:
- Ne bi ni ja sama sebi...a blago se i emiru ni on nece polagat prijemni(ali i da mora polozio bi ga s 10 bodowa)...Ja bih samo trebala uchit biologiju ostalo swe znam jako dobro.
Danas me bolio stomak prawo u 6h ujutru me zabolio-to moze samo mene.Cijelu noc nisam spawala al zato nakon shto me prestao stomak spawala sam 2h...dowoljno.Ishla sam u kupowinu et tako. chuuuj...a sho on ne mora polagat? pa uchenik generacije....mOzhe da bira kOju gOd hOche skOLu...bLagO mu se...x) | |
|
| |
BL!TZ On the good way
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? Thu Jun 05, 2008 3:13 pm | |
- BL!TZ wrote:
- **wild river** wrote:
Danas me bolio stomak prawo u 6h ujutru me zabolio-to moze samo mene.Cijelu noc nisam spawala al zato nakon shto me prestao stomak spawala sam 2h...dowoljno.Ishla sam u kupowinu et tako. chuuuj...a sho on ne mora polagat? pa uchenik generacije....mOzhe da bira kOju gOd hOche skOLu...bLagO mu se...x) aaa nisam znala da che on bit uchenik generacije...al dobro,ko bi drugi neg on hehe | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? | |
| |
|
| |
| Shta ste danas radiLi i shta ima nOwO kOd was?? | |
|